onsdag 19 juli 2023

Andra lästips för dig med Autism eller dig som har någon med Autism i din närhet.

 


Jag har börjat inse att jag håller på att ha en ganska bra länkkatalog med länkar till sidor som behandlar Autism i olika former. Tänker som så att jag kan dela med mig av några av dessa lite enkelt och snabbt. Det här är alltså sidor som jag besöker frekvent både i min vardag och när jag gör research för min blogg.

"Bloggar"

Sociala Medier och Forum
"Autismskolan"
Föreningar m.m.


Lämna gärna en länk i en kommentar nedan om jag glömt något som du vill ha med på sidan. 
Jag har för avsikt att bygga upp ett "länkbibliotek" som sedan kan finnas på min blogg som ett permanent inslag klistrat till höger.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

julklappar, traditioner och högtider när man har autism

  Hej alla läsare på Manly Minutes! Idag tänkte jag ta upp något som många av oss med autism kan relatera till – julklappar, traditioner och...